U veseloj i razdraganoj atmosferi na prepunom Trgu Matije Gupca u Poreču, na kraju 2018. godine održano je javno izvlačenje dobitnih srećki pete po redu Novogodišnje lutrije Društva invalida Poreč.

Prihod od prodaje lutrije namijenjen je programu Mobilni tim, za pomoć najpotrebitijim članovima društva u obavljanju lakših kućanskih poslova, kupnje namirnica, lijekova, vožnju do liječnika, obavljanje administrativnih poslova, odlaske u šetnju itd.

Djed Mraz i njegov pomoćnik Edi imali su pune ruke posla, jer je prodano čak 9.414 srećki, gotovo tisuću više nego prošle godine, dok je posjetitelje koncertom animirao Tu i Tamo bend.

Dobitnici će svojih 20 nagrada moći podignuti svakoga dana od 9 do 13 sati u Društvu invalida Poreč. Potrebno je, naravno, pokazati dobitni listić.

Zahvaljujemo se donatorima, sponzorima, svima onima koji su srećke prodavali, kupili, ili su na bilo koji drugi način doprinijeli realizaciji ove već tradicionalne manifestacije humanitarnog karaktera.

Tajnica Društva Sandra Brečevac se zahvaljuje Tu i tamo bendu koji manifestaciju podržava drugu godinu zaredom, članovima komisije (Elio Štifanić, Denis Mikatović, Tanja Kocijančić i Ljubica Devetak Prokeš), odnosno svima koji prate rad društva te prepoznaju trud i važnost pomaganja onima kojima je pomoć potrebna, a koje ne vidimo i ne čujemo jer su izolirani u svojim domovima.

Popis dobitnih listića možete vidjeti na slici ispod.

rbsh